tisdag 11 maj 2010

Träd i det oändliga.
6 kommentarer:

 1. Mycket interestin träd!; Very interesting tree!

  SvaraRadera
 2. Tack och välkommen till mina bilder.
  Trädet är gammalt och lustigt, det växer utanför Malmö i en park.
  Hälsningar
  Janne

  SvaraRadera
 3. Gud så många underbara bilder du har hr på bloggen Vilket kul träd Här skulle man varit liten och haft som koja.Den nästsista och sista är ju sååå vackra färger i.
  Alla är super men jag föll för den fina blandningen.
  Vi har varit i Malmö många gånger några gånger på hundutställning och sen har vi semestrat plus att vi lämnade en hund till ett par bara för att det bara var slagsmål här hemma mellan honom och hans pappa Svante.Han var underbar Albin men min veterinär ville inte kastrera honom han tyckte det var synd om hunden så vi beslöt att lämna bort honom.
  Jag grät till Malmö och hem igen
  Sen grät jag i flera veckor
  Det var hemskt!!!!
  tack janne för tipsen jag skall försöka jag är skitkass med kameran så förvänta dig inget under....Kramizzz på dig Sååå snällt att du bryr dig...Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack själv Lotta.
  Det är ju det här som är kul med foto, att försöka hjälpa varandra att förbättra. Det skall väl inte vara någon kokurans eller tävling, för då har man kommit på fel sida tycker jag.
  Jag älskar att plåta och gjort det både som hobby och varit yrkesfotograf, men känner mig fortfarande i många avseende som amatör. Det finns alltid någon som är bättre, eller som råkar att vara på rätt ställe på rätt tid.
  Det är nog det som jag tycker är svårast.
  Jag har en del värdefulla tips till dig som jag skulle vilja dela med mig men det hade varit lättare per mail eller telefon.
  Få se hur jag kan lösa det.
  Glädjande hälsningar
  Janne

  SvaraRadera
 5. Interessantes formas.
  temos aqui uma bela sequencia de fotos.
  Abraços.

  SvaraRadera
 6. Gracias y bienvenidos a mi blog R.Ferrari. Saludos Janne

  SvaraRadera