tisdag 2 augusti 2011

2 AUGUSTI i parken

7 kommentarer:

 1. Hej, tack för kommentaren hos mej!! Vilka fina bilder du tagit i Slottsparken, får nog snart ta mej dit på en fika tror jag bestämt....

  SvaraRadera
 2. Hej Livsnjutaren och tack själv. Det kan väl vara ett bra val en solig dag att ta en fika i parken. Glöm inte att ta med kameran!

  SvaraRadera
 3. Det var otroliga fina bilder du har tagit i den park :)

  kram/Mimmi

  SvaraRadera
 4. Tack Mimmi. Ja jag har väldigt många bilder från Slottsparken i Malmö av olika anledningar.
  Redan för ca: 65 år sedan var det ett poppulärt
  ställe för min farfar att plåta på. Samma motiv idag är lika intressanta och fina. Dessutom så är min nästan dagliga cykelrunda genom området ett trevligt ställe att se förändringarna under sommarmånaderna. Man kan alltid hitta nya fotovinklar. Jag har fått många roliga kommentarer på mina bloggbilder och diskustioner om fotografering, vilket är skoj.
  Tack kram tillbaka/ Jan

  SvaraRadera
 5. Hej

  Jo det är ju klart att man kanske oftast tar bilder på det som är i närheten i ens vardag och risk att det blir en aning tjatigt. Men man kan prova fota från olika vinklar på samma motiv, då kanske det ändå blir en viss variation. Vi alla har olika syn på foto och det är som med konst. Vissa tavlor är hårt colorerade och detaljerade, andra är mindre colorerade och motivet suddigare....huvudsaken är att fotografen eller konstnären själv är nöjda. Men så får man också tåla kritiken, för vad man än gör och hur nöjd man än är så finns det alltid någon som inte gillar eller tycker samma.
  Precis som i övriga livet, alla kan vi inte tycka och gilla samma, men sådant kan man inte gå och "gruffa" på. Var människa har ju sin syn på saker och ting.

  Dina bilder är skarpa och så, men för min smak är dom för hårt colorerade, då jag själv är mer verklighetstrogen. Jag vill se naturen och omgivningen som den är. Men vi är olika, vissa bygger en verklighet dom själva "kanske" skulle vilja ha och andra lever i den utan att förställa den.
  Samma här, vi gör så i verkligheten också, så det speglar sig kanske i vår fotografering eller konst med?

  SvaraRadera
 6. Intriguing variety of flowers from beautiful perspectives!

  SvaraRadera
 7. Thank you Gemma for your nice comment. Yes I like to photograph nature and plants. They are so colorful and grateful to photograph if you can only find the right angles. Welcome back. Greetings from Janne

  SvaraRadera